Zoekresultaat 1 - 10 van 56 resultaten

  • Gehandicaptenparkeerplaats

    Bent u minder valide? Dan kunt u een individuele gehandicaptenparkeerplaats aanvragen. Bij deze parkeerplaats staat het kenteken van uw voertuig vermeld. Zo kan iedereen zien dat deze plaats alleen voor u is. U moet in het bezit zijn van een geldige gehandicaptenparkeerkaart voordat u een gehandicaptenparkeerplaats kunt aanvragen.

  • Vermoeden fraude met (kopie) reisdocument melden

    U kunt slachtoffer worden van identiteitsfraude door oneigenlijk gebruik van uw paspoort of Nederlandse identiteitskaart, een kopie daarvan of van het documentnummer.

  • Parkeerabonnement

    Binnen het vergunninghoudersgebied kennen wij de volgende parkeerabonnementen: abonnement algemeen of abonnement medisch. Deze kunt u online aanvragen via de knop "Start aanvraag DigiD".

  • Vreemdelingenpaspoort

    Woont u in Nederland, hebt u niet de Nederlandse nationaliteit, maar wel een verblijfsvergunning type I of II in Nederland? Dan hebt u een vreemdelingenpaspoort nodig als u naar het buitenland wilt. Daarvoor maakt u een afspraak.

  • Subsidie breedtesport evenementen en beweeginitiatieven

    Ben jij een sport- of beweegaanbieder en wil jij een beweegevenement of nieuw beweeginitiatief organiseren? Dan kan je hiervoor een subsidie aanvragen van maximaal €2500.

  • Aanpassing gegevens in de Registratie Niet Ingezetenen (RNI)

    U kunt een deel van uw gegevens in de Registratie Niet-Ingezetenen (RNI) veranderen. Uw adres kunt u online wijzigen via het Digitaal Loket Verhuizen Buitenland. Andere gegevens wijzigt u bij de gemeente Goes als gemeente met een RNI-loket.

  • Handtekening legaliseren

    Als u bewijs nodig heeft dat uw handtekening op een document echt uw handtekening is, kunt u uw handtekening laten legaliseren. Dit kunt u doen bij de gemeente. De gemeente verklaart dan dat uw handtekening echt is.

  • Uittreksel Registratie Niet-Ingezetenen (RNI)

    Een uittreksel RNI kunt u aanvragen als u in het buitenland woont of korter dan vier maanden in Nederland. Om een aanvraag te kunnen doen moet u wel ingeschreven staan in de RNI.

  • Meldpunt ongewenst verhuurgedrag

    Huurt u in de particuliere sector een woon- of verblijfsruimte en komt u ongewenst verhuurgedrag tegen? Sinds 2024 heeft de gemeente een meldpunt om hiervan melding te maken. Bij een melding kan de gemeente aan de hand van de Wet Goed Verhuurderschap kijken of er maatregelen genomen kunnen worden tegen een verhuurder of verhuurbemiddelaar die ongewenst verhuurgedrag vertoont. Vanaf 1 juli 2024 geldt ook de Wet betaalbare huur. Deze wet beschermt huurders tegen een te hoge huur. Vanaf 1 januari 2025 kunt u ook hiervoor een melding bij de gemeente maken.

  • Subsidie incidenteel

    De eenmalige subsidie vraagt u aan voor een eenmalige activiteit. De subsidie vraagt u hier online aan. Dit kan het hele jaar door. Over een verkregen subsidie moet verantwoording afgelegd worden. Gebruik hiervoor het verantwoordingsformulier.