Zoekresultaat 33851 - 33860 van 34364 resultaten

  • Gebruik van (deel van) weg of water

    Wilt u (een deel van) de weg gebruiken? Bijvoorbeeld om een container, bouwkeet, hijskraan, verhuislift, bermmonument, zonnescherm, reclamevlag of uitstalling te plaatsen of een garageverkoop te houden? Of wilt u iets in, op of boven openbaar water zetten? Dan vraagt u daarvoor een vergunning aan. Soms is melding maken genoeg.

  • Rioolaansluiting woning aanvragen

    Als u een nieuwe woning bouwt, moet het worden aangesloten op de riolering. De gemeente is verplicht uw afvalwater te ontvangen. Daarom verzorgen wij de rioolaansluiting van uw woning vanaf uw perceelgrens tot op het openbare rioolstelsel.

  • Airco of warmtepomp bij uw woning

    U wilt een airco of warmtepomp bij uw huis plaatsen. In de meeste gevallen heeft u hiervoor geen vergunning nodig. Als u wel een vergunning nodig heeft dan vraagt u deze aan via het Omgevingsloket.

  • Kennisgeving betoging of demonstratie

    Bent u van plan om een betoging of demonstratie op een openbare plaats te organiseren? Doe voordat u de betoging of demonstratie aankondigt en ten minste 5 werkdagen voordat de betoging of demonstratie wordt gehouden, een kennisgeving bij de burgemeester.

  • Taxivervoer Wmo

    Kunt u niet meer autorijden en zelfstandig met het openbaar vervoer reizen? Dan kunt aangepast vervoer aanvragen, zoals een pas voor de RegioRijder. Bel ons om uw situatie te bespreken. Of geef via het terugbelformulier alvast aan wat u nodig hebt.

  • Kind erkennen

    U kunt uw kind erkennen voor de geboorte, tijdens de aangifte van geboorte of op een later moment. 

  • Word jij onze eerste KinderKlimaatburgemeester?

    Ben je leerling van een basisschool in de gemeente Tynaarlo en voel je je betrokken bij het klimaat en de natuur? Bedenk dan een toffe klimaatactie, die je écht kan gaan doen. 

  • Huidige opvang van asielzoekers

    Op dit moment worden er op verschillende plekken in de gemeente Tynaarlo asielzoekers opgevangen. Er zijn twee officiële Asielzoekerscentra (AZC) van het COA. Ook zijn er twee Crisisnoodopvanglocaties (CNO) om de situatie bij het aanmeldcentrum van COA in Ter Apel op korte termijn te verlichten.

  • Belastingen, betalingsregeling

    Gemeentelijke belastingen kunnen in één keer of in termijnen betaald worden. In dat laatste geval kan een betalingsregeling aangevraagd worden.

  • Vertrekken uit Nederland (emigreren)

    Woont u in Nederland en verhuist u naar een ander land? U meldt dit bij de gemeente als u in een periode van 1 jaar langer dan 8 maanden naar een ander land gaat.